Om oss

 

Några ord om TURPOL 

Kontoret

TURPOL är en resebyrå som sysslar med inkommande resor från hela Skandinavien. Det gäller både gruppresor och individuella turister. Kontoret finns i den kungliga staden Krakow – Polens kulturella huvudstad. Här finns en stämning du inte hittar någon annanstans. Vi är stolta över att kunna bo och arbeta i en stad där det finns så många sevärdheter.

 

Vi har ägnat oss åt gruppturism sedan år 2001, vilket inte är så lång tid, men genom många uppdrag har vi redan stora erfarenheter inom turistbranschen och företaget utvecklar sig ständigt. Vi samarbetar med några resebyråer i Skandinavien men firman har kapacitet att betjäna flera nya kunder. Många nöjda resenärer ger oss bevis på att vi kan mycket och kan fortsätta med arrangemanget. Vårt mål är att besökarna skall trivas här och känna sig trygga i vårt land. Polen är helt annorlunda land än Skandinavien och på detta sätt lite “exotiskt” för besökare, men vi vet att våra gäster blir positivt överraskade efter att ha besökt Polen. 

 

Personalen

Alla på kontoret (utom bokförare) pratar minst svenska och engelska och en del pratar norska eller tyska.  Vi arbetar både på kontoret och direkt med våra gäster när de kommer hit på besök. På det här sättet har vi bättre kontroll över det som sker med besökarna och tjänster som de får.   

 

Välkomna till Polen! 

 

 

Wawel Slottet - Om TURPOL

tel. +48 888 021 017
travel@turpol.com


prawa do strony internetowej 2015 | turpol.com | projektowanie i
tworzenie stron www hauerpower

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies.