Hotell i Krakow

Några exempel på hotell i Krakow med olika priskategorier 

 

Hotell Best Western Old Town*** (tidigare Monopol) – ett hotell i Krakow med en utsikt över Planty, parken som omger den gamla staden. Hotellet ligger i själva hjärtat av Krakow, bara ett stenkast från Stora Torget och Wawel Slottet. Hotellet erbjuder 92 lyxigt inredda rum för rökare och icke-rökare samt rum med utrustning för funktionshindrade. I varje rum finns: badrum, telefon, satellit-TV.  I priset ingår frukostbuffé. På hotellet finns bra restaurang som heter Monopol. Den är öppen kl.15.00-23.00. Hotellet har egen parkeringsplats för bilar och bussar.  

 

Hotell Ibis Krakow Centrum*** – beläget i centrum av Krakow, endast 10 minuters promenad från Gamla Stan och det berömda Stora Torget, 1,5 km från järnvägstationen Krakow Glowny och 18 km från flygplatsen Krakow Balice. Alla 175 rum med luftkonditionering och trådlöst internet, 6 rum anpassade för funktionshindrade gäster. Det finns en restaurang, en 24h-bar med snackservice och en betalparkering tillgängliga. Husdjur är välkomna (mot extra avgift). Tennisbanor i närheten.

 

 

Hotell Regent*** – ligger centralt i det judiska kvarteret Kazimierz. Det är en perfekt utgångspunkt för att utforska både den populära stadsdelen och Gamla Stan. Hotellet erbjuder 39 lyxigt inredda rum för rökare och icke-rökare samt rum med utrustning för funktionshindrade. I varje rum finns: badrum, telefon, satellit-TV. Husdjur är välkomna. I priset ingår en frukostbuffé.

 

Hotel Alf** ligger mycket lämpligt för turister. Det ligger i stadsdelen Podgorze – närheten av Schindlers Fabrik. Du kan enkelt resa från hotellet till de mest berömda sevärdheterna i södra Polen: Wieliczka, Oswiecim, Zakopane. Varierad normer, priser och bred logimöjligheter gör det möjligt för att ta emot kunder med olika krav och önskemål. Rum med badrum, TV, telefon. Ett enkelt hotell i Krakow till rimligt pris!

 

hotell i KrakowHotell Galicya*** – beläget ca 4 km från den historiska stadskärnan i Krakow. Ett bekvämt läge, bort från det liv av stadslivet möjliggör en god transport inom Kraków och en bra kontakt med de viktigaste nationella vägarna i följande riktningar: Katowice, Tarnow, Zakopane. Hotellet erbjuder 63 rum för rökare och icke-rökare samt rum med utrustning för funktionshindrade. I varje rum finns: badrum, telefon, satellit-TV. En frukostbuffé ingår i priset. Hotellet har erkänts av Venere.com.-resenärer som ett Mycket Rent Hotell.

 

 

 

 

tel. +48 888 021 017
travel@turpol.com


prawa do strony internetowej 2015 | turpol.com | projektowanie i
tworzenie stron www hauerpower

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies.